Coaching

Individuele coaching en counseling

Hoe werkt Time to Fly coaching?

Coaching is er op gericht jou te helpen zelf de antwoorden te vinden en je in staat te stellen weer je eigen keuzes te maken. Door gerichte vragen te stellen krijg je zicht op wat er speelt op je leven, wat je daarin belemmert en hoe je daar weer uit kunt komen. De coach begeleidt je op weg om je weer te vrij voelen en je eigen keuzes te kunnen maken en om te doen wat je wilt en kunt doen. Dat je weer vrij kunt vliegen en genieten in je leven. Zoals een vlinder die, na een worsteling om vrij te komen uit zijn cocon, geniet van het vliegen en tot zijn bestemming komt.

Hoe werkt Time to Fly counseling?
Counseling is erop gericht negatieve emoties een goede plek te geven, zodat ze niet langer een negatieve invloed hebben in jouw leven. Die emoties hebben vaak ingesleten gewoonten en gedachten doen ontstaan. Ze vormen als het ware een karrenspoor dat diep is ingesleten. Hoe je uit dat spoor komt?  Door eerst bewust te worden welk spoor er ligt, hoe dat is ontstaan en dan daar keuzes in gaan maken: welk spoor wil ik maken. In dit proces heb je iemand nodig die je daarbij helpt. Zodat je vrij komt van oude negatieve patronen. Daarbij maken we gebruik van de poppetjestaal. Met behulp van de playmobil-poppetjes wordt inzichtelijk gemaakt hoe jouw situatie is, zoals die is ontstaan door allerlei factoren. Daarbij krijg je dan tevens inzicht hoe het anders zou kunnen worden. Welke sleutels je daarvoor hebt. Zodat het van een last tot een levenswijsheid mag worden! 

Hoe werkt de pastorale hulp?

Door alles heen is de pastorale hulp aanwezig, omdat we ons laten leiden door de Heilige Geest. Gebed is daarbij een onmisbaar. 

Kom gerust eens vrijblijvend praten over jouw last en waar jij je in wilt ontwikkelen. Hoe kom jij vrij om te kunnen doen waar jij goed in bent, zoals die vlinder komt tot vliegen!

Allereerst vindt een intakegesprek met je plaats. Dit duurt circa anderhalf uur. Afhankelijk van de resultaten van het gesprek wordt besloten of het zinvol is een gesprekstraject in te gaan. Uiteraard werkt Time to Fly met concrete doelen voor de coaching en counseling. Een traject beslaat gemiddeld tussen de 5 – 10 sessies van ongeveer een uur.

Wie is de coach en/of counselor?

Henriëtte Havinga