Huwelijksbegeleiding

Als echtpaar kun je in een situatie terechtkomen, waarvan je denkt: “is dit het nou?” of “hoe krijg ik weer een goede balans in onze relatie?” of “we begrijpen elkaar helemaal niet meer, lijkt het wel…”. Je lijkt vast te lopen of vast te zitten in je relatie. Hoe buig je die negatieve spiraal weer om naar boven...

Hoe werkt Time to Fly huwelijksbegeleiding?

Begeleiding aan echtparen geven we zowel aan echtparen "individueel" als in groepsverband. "Individueel" kunnen we ingaan op de specifieke vragen die er zijn, moeiten in de relatie, hoe het komt dat er zoveel irritatie is, man en vrouw elkaar niet meer lijken te begrijpen, etc. Deze begeleiding is vooral coachend: man en vrouw zelf laten ontdekken waar de schoen wringt en samen naar een oplossing zoeken. Daarbij maken we gebruik van poppetjes. Met behulp van poppetjes wordt inzichtelijk  gemaakt hoe de relaties zijn ontstaan en hoe het anders zou kunnen worden. Contextueel worden alle relaties  inzichtelijk gemaakt. Dit geeft jou inzicht hoe je de relatie(s) kunt veranderen, versterken of verdiepen. Ook de methode EFT wordt geregeld ingezet. Dat we bewust worden van de blauwe plekken die beiden hebben en hoe ze die bij elkaar triggeren. 
Bij de begeleiding aan groepen wordt eerst een thema uitgewerkt, waarna elk echtpaar afzonderlijk hiermee aan het werk  gaat. Thema's die aan de orde komen zijn: communicatie, omgaan met conflicten, werken met verschillen tussen m/v en dergelijke. Doel is om het plezier en de liefde in de relatie een nieuwe impuls te geven en leren om dat vast te houden. We zoeken dan een mooie locatie  en de bijeenkomsten vinden plaats in het weekend. Naast het werken aan je relatie ben je er ook echt even uit samen.

Het doel van deze vorm van begeleiding is:

Allebei weer vrij te komen staan in je relatie en leven. Als twee vrije mensen die van het leven kunnen genieten en van elkaar kunnen genieten. Elkaar weer kunnen aanvullen ipv aanvallen.

We werken als christenen in deze begeleiding en coaching in de zekerheid dat Christus ons heel veel liefde en wijsheid wil geven. Dat Hij jullie wil helpen de ander echt lief te hebben, zodat jullie samen weer tot bloei kunnen komen en kunnen genieten van het leven met elkaar.
Twee vlinders
Om op tijd die negatieve spiraal om te buigen in een positieve spiraal, is het raadzaam er met anderen over te praten. Daarvoor kunnen jullie bij ons terecht.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om met ons kennis te maken en te kijken of jullie samen met ons jullie relatie weer nieuwe perspectieven kunt geven. 

Wie geeft deze coaching?

Henk en Henriëtte Havinga
 

Kosten

Individueel: geen. Wat wij hebben ontvangen van onze Hemelse Vader geven wij graag kosteloos aan u door.
Weekend: op aanvraag.