Wie zijn wij ?

Wij zijn Henk en Henriëtte Havinga

foto van ons beiden

Samen hebben we de laatste jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van echtparen. We geven ook trainingen in groepsverband aan echtparen die al een aantal jaren getrouwd zijn en aan stellen die trouwplannen hebben.

Zie Huwelijksbegeleiding

Onze eigen levenservaring en kennis van het verkrijgen van goede relaties hebben ons  enorm gestimuleerd om ons in te zetten voor onze medemensen. Deze kennis en ervaring geven een grote meerwaarde in de individuele coaching en begeleiding van echtparen.

Het is onze wens het coachingswerk verder uit te breiden. Om met mensen te mogen oplopen en hen te helpen vrij te komen van alles wat hen beknelt, om als die vlinder uit die cocon te komen en samen weer te gaan vliegen.

Wat mag je van ons verwachten?

Kernwaarden voor ons zijn: betrouwbaar, betrokken, authentiek, kind van God zijn, Zijn liefde is onze kracht.

Betrouwbaar zijn wij en willen we zijn. Wij gaan integer en met vertrouwen om met jouw verhaal. Vanuit onze betrokkenheid willen we je graag goed leren kennen om je te kunnen helpen in het zoeken naar meer grip en sturing op je leven. Wat zijn jouw drijfveren, jouw innerlijke waarden en normen? Hoe kun je daar weer bijkomen in de praktijk van alle dag?

Authentiek zijn wij. Omdat we vanuit onze diepste overtuiging merken dat wij een Kind van God zijn en dat we Zijn liefde ook mogen doorgeven aan jou. God heeft ons ook veel geleerd in onze eigen relatie. Dat geeft ons de kracht en wijsheid om dit werk te mogen doen. Daarbij hebben wij een luisterend oor: we willen echt weten wat je bezighoudt. We hopen dat dit jou ook mag helpen.

Wat willen we nog tegen je zeggen?

Als je overweegt om met behulp van een coach aan de slag te gaan, maar je aarzelt nog, kom dan gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek houden. Wil je meer genieten, vrij komen van alles wat je tegenhoudt en doen met je leven wat je ten diepste zou willen doen, neem gerust via email of telefoon contact met ons op.